Bent u op zoek naar een fysiotherapeut voor osteopathie in Roermond? Dan bent u bij Fysiotherapie aan de Meulen-Dijkstra in goede handen. Wij hebben meerdere fysiotherapeuten gespecialiseerd in osteopathie. Met deze behandeling kunnen wij u van een groot aantal klachten afhelpen zodat u weer pijnvrij kunt bewegen!

Osteopathie Roermond

Manuele geneeswijze

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de klacht bij de oorzaak wordt aangepakt. De fysiotherapeut onderzoekt wat de oorzaak is van de klachten. Het kan zijn dat de oorzaak op een andere plek ligt dan waar de pijn zich uit. De fysiotherapeut gaat deze klachten te lijf door het vastzittende weefsel dat de klachten veroorzaakt te ontspannen, versoepelen of los te maken. Buikpijn, hoofdpijn, darmklachten of chronische rugpijn zijn meestal uitingen van een verstoord evenwicht binnen het lichaam. In dit geval is men zich niet bewust van de oorsprong van deze klachten.

Klachten osteopathie

Leven met klachten is niet ideaal. Vaak proberen mensen middelen om klachten te bestrijden, maar toch blijven ze terugkeren. Dat komt omdat de klacht niet bij de oorzaak aan wordt aangepakt. Fysiotherapeuten bij Fysiotherapie aan de Meulen-Dijksta pakken deze klachten aan met osteopathie. Hieronder een kleine greep van klachten waarmee u bij ons voor osteopathie terecht kunt.

  • Rug- en nekklachten

  • Gewrichtsproblemen

  • Hoofdpijn

  • Sportblessures

  • Orgaanklachten

Osteopathie bij kinderen

Osteopathie is er niet alleen voor volwassenen, voor kinderen kan het ook een verademing zijn. Heeft uw kind klachten die hem of haar belemmeren in het dagelijks leven? Een van de fysiotherapeuten bij Fysiotherapie aan de Meulen-Dijkstra kijkt naar de klachten en beoordeeld of ze te verhelpen zijn met osteopathie. Osteopathie is een veilige behandelmethode voor kinderen. De behandelingen worden aangepast aan de gevoelswereld van een kind. Het kan helpen met ADHD, bedplassen, buikpijn, ontlastingsproblemen, concentratieproblemen groeipijn en nog veel meer!

Osteopathie bij Fysiotherapie aan de Meulen-Dijkstra in Roermond

Heeft u  last van klachten, maar kunt u de oorzaak niet achterhalen? Kom dan langs bij Fysiotherapie aan de Meulen-Dijkstra in Roermond. Een van onze fysiotherapeuten kijkt naar uw klachten en beoordeeld waar uw klacht het beste mee verholpen kunnen worden. U wordt doorverwezen naar de juiste specialist om samen de strijd aan te gaan tegen uw klachten!

Naar contact