Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Roermond? Dan bent u bij Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra in goede handen. Wacht niet te lang met uw klachten en laat deze bij ons behandelen. Door de grote variatie aan specialisaties binnen onze praktijk kunnen wij u een optimale en doelgerichte fysiotherapeutische behandeling bieden.

Alle zorg onder één dak in Roermond

Wat uw klacht ook is, u kunt terecht bij Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra. Wij doen ons best om u op een professionele manier van uw klachten af te helpen. Zorgeloos en pijnvrij bewegen is voor ons het streven. Iedere fysiotherapeut in ons team heeft zijn specialisaties. Hier kunnen zij op focussen, zodat u de beste zorg krijgt. Bij ons vindt u alles onder een dak: manuele fysiotherapie, een bekkentherapeut, een oefentherapeut, een oedeemtherapeut, een osteopaat en een Parkinsontherapeut.

Specialisaties

Team Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra

Het team van Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten die u op een professionele manier behandelen en begeleiden. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. Betrokkenheid en persoonlijk contact met onze patiënten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze fysiotherapeuten volgen regelmatig cursussen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ons hele team staat ingeschreven in het CKR (Centraal Kwaliteits Register) voor fysiotherapeuten en zijn BIG geregistreerd. Maak alvast kennis met ons team!

Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra in Roermond

Lichamelijke klachten zijn voor niemand wenselijk. Kom langs bij Fysiotherapie Aan de Meulen-Dijkstra in Roermond en dan kijken wij met aandacht naar uw klachten. Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar met de beste zorg. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om bij ons onder behandeling te gaan. Maak een afspraak!

Naar contact